Hoofdinhoud

ParkinsonNL heeft drie nieuwe medewerkers toegevoegd aan de organisatie. Maarten Nederkoorn (Aanvoerder Fondsenwerving en Communicatie), Roderik Reinstra (Relatiemanager Zakelijke Markt) en Iris de Jong Posthumus (Fondsenwerver Acties en Events). Ze zijn in april 2023 gestart. 

Roderik Reinstra
Iris de Jong Posthumus
Maarten
Maarten Nederkoorn

Maarten gaat zich bezighouden met de strategie en implementatie van de fondsenwerving en de externe communicatie van ParkinsonNL. Roderik gaat  binnen de zakelijke markt op zoek naar passende en financieel aantrekkelijke partnerships die voor de fondsenwerving een grote versteviging van het budget kunnen betekenen. Iris gaat als Fondsenwerver Acties & Evenementen aan de slag.  

Beide heren en de dame hebben ruime ervaring bij goede doelen. Maarten komt van SOS Kinderdorpen, Roderik heeft een verleden bij Alzheimer Nederland en Iris heeft bij Vinea Vakanties gewerkt. Maarten was eerder ook werkzaam als hoofd fondsenwerving bij ReumaNL en daarvoor als partner en Client Services Director bij verschillende reclamebureau’s. Hij heeft dus ruime ervaring met merk- en marketingstrategie en campagnevoering. Roderik heeft ervaring met strategie, fondsenwerving en het ontwikkelen en uitbouwen van partnerships. Iris was verantwoordelijk voor de verkoop en uitvoer van succesvolle zomer- en schoolkampformules, maar heeft ook ruime ervaring als costumer care specialist. 

Adse Jelles, directeur ParkinsonNL: ‘Wij zijn ontzettend blij dat we nu met de komst van deze ervaren en gedreven collega’s op sterkte zijn om onze groeiambities waar te maken. Daardoor kunnen we nog meer impact maken op het gebied van onderzoek, innovatie en voorlichting naar de ziekte van Parkinson.’  

Wil je meer weten over onze organisatie of over onze collega’s Luan, Esther, Anneke, Rik of Elleke? Wij stellen ons graag aan je voor.

Parkinson is de snelst groeiende hersenziekte in Nederland. ParkinsonNL zet alles op alles om de ziekte af te remmen en, uiteindelijk, te voorkomen. Dat doen we door te investeren in baanbrekend onderzoek, innovaties en voorlichting.