Vraag de donatiebox aan

Wil jij graag geld ophalen voor mensen met parkinson? Dat kan tijdens een verjaardag, jubileum, uitvaart, actie op school, in je winkel of tijdens een evenement op je werk.

Vraag de donatiebox aan via onderstaande link. Wij sturen deze dan naar je toe. Je vouwt hem zelf uit als box, plaatst de box op een goede plek en je vertelt iedereen dat er kan worden gedoneerd. Zo kun je in een paar simpele stappen donaties inzamelen voor ParkinsonNL. In liefdevolle herinnering of als vervangend cadeau voor je verjaardag. En heeft iemand nu geen geld op zak? Op de donatiebox staat een unieke QR code waarmee gemakkelijk via Tikkie betaald kan worden. De gever bepaalt zelf het bedrag. Door deze QR code weten we precies dat deze giften bij jouw actie horen.

Het cash geld dat je met de box inzamelt, kan je vervolgens op de bankrekening van ParkinsonNL afstorten, of zelf via de QR code overmaken. Je vindt hiervoor gegevens op de onderkant en in de begeleidende brief staan de instructies die je hierbij nodig hebt. Goed om te weten: je hoeft geen (verzend)kosten te betalen om de donatiebox aan te vragen.

Donatiebox bestelling

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Bijvoorbeeld Uitvaart Jan de Groot, Huwelijk Klaar en Stefan
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens in ons privacy statement.