Help met een donatie

Met jouw gift investeert ParkinsonNL in goede voorlichting, onderzoek en innovatie. Dit doen we volgens de richtlijnen van het CBF.

Help met je bedrijf

Wil jij impact maken voor mensen met parkinson? Ook als bedrijf kun je steun bieden. Wij denken graag mee hoe jouw bedrijf zo optimaal mogelijk kan bijdragen. Samen verleggen we grenzen.

Help met tijd

ParkinsonNL zet alles op alles om de ziekte af te remmen en in de toekomst te voorkomen. Parkinson stoppen begint met samen het verschil maken. Wij dagen iedereen uit mee te doen. Start een actie of doe mee aan een evenement.

Help met een actie

Zo maak je jouw actie aan:

Heb jij parkinson of ken je iemand met parkinson? Deel jouw verhaal en haal eenvoudig geld op voor meer onderzoek. Meedoen is heel simpel. 

Via geef.nl start je heel gemakkelijk jouw persoonlijke actie voor ParkinsonNL.

Stap 1: Ga naar geef.nl/nl/doel/parkinsonnl. Klik op de blauwe knop Start een geefactie en maak een account aan.
Stap 2: Vul in wat je gaat doen, wat je wilt bereiken en waarom je in actie komt.
Stap 3: Deel jouw actie, bijvoorbeeld via social media, e-mail en/of WhatsApp.
Stap 4: Houd donateurs op de hoogte, blijf je actie delen en vier je succes!

Help met een donatiebox

Wil jij graag geld ophalen voor mensen met parkinson? Dat kan tijdens een verjaardag, jubileum, uitvaart, actie op school, in je winkel of tijdens een evenement op je werk.

Vraag de donatiebox aan via onderstaande link. Wij sturen deze dan naar je toe. Je vouwt hem zelf uit als box, plaatst de box op een goede plek en je vertelt iedereen dat er kan worden gedoneerd. Zo kun je in een paar simpele stappen donaties inzamelen voor ParkinsonNL.