Help met een donatie

Met jouw gift investeert ParkinsonNL in goede voorlichting, onderzoek en innovatie. Dit doen we volgens de richtlijnen van het CBF.

Help met je bedrijf

Wil jij impact maken voor mensen met parkinson? Ook als bedrijf kun je steun bieden. Wij denken graag mee hoe jouw bedrijf zo optimaal mogelijk kan bijdragen. Samen verleggen we grenzen.

Help met tijd

ParkinsonNL zet alles op alles om de ziekte af te remmen en in de toekomst te voorkomen. Parkinson stoppen begint met samen het verschil maken. Wij dagen iedereen uit mee te doen. Start een actie of doe mee aan een evenement.

Help met een actie

Parkinson stoppen begint met een actie. Of je nu gaat wandelen, fietsen, liever geld dan cadeautjes vraagt voor je verjaardag of koekjes bakt, het kan allemaal. Op jouw manier zamel je geld in voor baanbrekend onderzoek en innovaties in de zorg voor mensen met parkinson.

Help met een donatiebox

Wil jij graag geld ophalen voor mensen met parkinson? Dat kan tijdens een verjaardag, jubileum, uitvaart, actie op school, in je winkel of tijdens een evenement op je werk.

Vraag de donatiebox aan via onderstaande link. Wij sturen deze dan naar je toe. Je vouwt hem zelf uit als box, plaatst de box op een goede plek en je vertelt iedereen dat er kan worden gedoneerd. Zo kun je in een paar simpele stappen donaties inzamelen voor ParkinsonNL.