Grote gift

Denk je na over het geven van een grote gift aan ParkinsonNL? Dat is geweldig, want met mensen zoals jij kunnen we belangrijke stappen zetten in grensverleggende oplossingen voor mensen met parkinson.  

Een grote gift schenken

Een grote gift schenken aan ParkinsonNL kun je op twee manieren gemakkelijk zelf regelen: via ons online donatieformulier of  zelf geld overmaken via uw bank.

Schenken via online donatieformulier

Via het online donatieformulier kun je gemakkelijk en eenvoudig een online donatie doen; je bepaalt zelf het bedrag.

Schenken door geld over te maken via uw bank

Liever een gift overmaken? Dat kan naar IBAN rekeningnummer:
NL03 ABNA 050 156 66 51 t.n.v. ParkinsonNL.

Let op: vermeld bij de overmaking je contactgegevens. We sturen dan een bevestiging of bedankje. Anoniem doneren kan ook, maar dan ontvang je geen bevestiging.

Mogelijkheden tot schenken

Kies een project

Overweeg je jouw gift een gerichte bestemming te geven? Dit is mogelijk met een gift vanaf €3.000,-. Wij zoeken graag met je mee naar een project, uit onze onderzoeksportfolio, dat je aanspreekt en aansluit bij jouw wensen.

Zelf project en/of onderzoeker aandragen

Wil je graag een nog te starten specifiek onderzoek naar eigen interesse of een onderzoeker die je kent financieel steunen? Je kunt dan jouw gift via ParkinsonNL laten lopen (vanaf €25.000,-). Het voordeel van geven via ParkinsonNL, is dat onze onafhankelijke adviesraad de kwaliteit van het project vooraf controleert en de voortgang continu monitort. Tevens zorgt ParkinsonNL voor het opstellen van een overeenkomst en regelt betalingen aan de onderzoeker op basis van goedgekeurde rapportages. Zo heb je goed inzicht in de voortgang van het project en hoe jouw gift bijdraagt aan een kwalitatief goed en impactvol project!

Klik hier voor meer informatie.

Fonds op naam

Met een Fonds op naam kun je op impactvolle manier bijdragen. Met een schenking van minimaal € 50.000,- kun je in overleg met ons de doelstelling en naam van het fonds bepalen. ParkinsonNL handelt het beheer en de besteding af. Wij informeren jou over de besteedde gelden en de betrokken projecten.

Doneer met belastingvoordeel

Als je een grote gift voor ten minste 5 jaar vastlegt in een periodiek schenkingsovereenkomst dan krijg je belastingvoordeel.

Maarten Nederkoorn, ParkinsonNL

We denken graag met je mee

Wil je advies over schenken aan ParkinsonNL en impact maken met een grote gift? Neem contact op met Maarten Nederkoorn, fondsenwerver van ParkinsonNL, voor een persoonlijk gesprek.

Bel Maarten via 06 502 448 35 of stuur een mail naar maarten.nederkoorn@parkinson.nl.