Grote gift

Denk je na over het geven van een grote gift aan ParkinsonNL? Dat is geweldig, want met mensen zoals jij kunnen we belangrijke stappen zetten in grensverleggende oplossingen voor mensen met parkinson.  

Een grote gift schenken

Een grote gift doneren aan ParkinsonNL kun je op twee manieren gemakkelijk zelf regelen: online doneren of een gift overmaken.

Online doneren

Met een gift vanaf € 3.000,- kun je gericht geven aan een onderzoeks- of innovatieproject. Met een gift van minimaal € 50.000,- is het mogelijk een fonds op naam op te richten.

Een gift overmaken

Liever een gift overmaken? Dat kan naar IBAN rekeningnummer:
NL03 ABNA 050 156 66 51 t.n.v. ParkinsonNL.

Let op: vermeld bij de overmaking je contactgegevens. We sturen dan een bevestiging of bedankje. Anoniem doneren kan ook, maar dan ontvang je geen bevestiging.

Fonds op naam

Met een Fonds op naam kun je op impactvolle manier bijdragen. Met een schenking van minimaal € 50.000,- kun je in overleg met ons de doelstelling en naam van het fonds bepalen. ParkinsonNL handelt het beheer en de besteding af. Wij informeren jou over de besteedde gelden en de betrokken projecten.

Doneer met belastingvoordeel

Als je een grote gift voor ten minste 5 jaar vastlegt in een periodiek schenkingsovereenkomst dan krijg je belastingvoordeel.

Maarten Nederkoorn, ParkinsonNL

We denken graag met je mee

Wil je advies over schenken aan ParkinsonNL en impact maken met een grote gift? Neem contact op met Maarten Nederkoorn, fondsenwerver van ParkinsonNL, voor een persoonlijk gesprek.

Bel Maarten via 06 502 448 35 of stuur een mail naar maarten.nederkoorn@parkinson.nl.