Missie & Visie

Parkinson stoppen begint nu. Met baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en innovaties. Zodat ieder mens zo goed mogelijk kan leven. Uiteindelijk gaan we voor een wereld zonder parkinson. Daar staan wij voor als ParkinsonNL.

Organisatie

ParkinsonNL is een onafhankelijke organisatie, die fondsen werft voor onderzoek, innovatie en voorlichting. Wij zijn onderdeel van de Parkinsonalliantie, een samenwerking van organisaties in Nederland die zich bezighouden met parkinson. 

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag die niet op onze website te vinden is? Lees dan meer in ons veelgestelde vragen document. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Ambassadeurs

Onze ambassadeurs zetten zich in om de ambities van ParkinsonNL uit te dragen en te ondersteunen. Parkinson stoppen doen we samen.

Werken bij ParkinsonNL

De organisatie van ParkinsonNL bestaat uit een klein, enthousiast en zeer betrokken team. Samen werken we aan onze doelstellingen op het gebied van onderzoek, innovatie en voorlichting. Kom jij ons team versterken?

Contact

Heb je een vraag, verzoek of suggestie? Neem gerust contact met ons op. Klik op de knop hieronder voor de contactgegevens van ParkinsonNL.

Volg ons op social media