Help als bedrijf

Door baanbrekende kennisontwikkeling realiseren we écht impact, waarmee we parkinson afremmen en liefst nog voorkomen. De steun van bedrijven is hierbij onmisbaar. Wij dagen iedereen uit om mee te doen. Parkinson stoppen begint bij jouw bedrijf.

Steun met jouw bedrijf

Je kunt financiële steun bieden, samen in actie komen met je collega’s of niet-financiële steun bieden met producten, diensten of kennis. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden met je.

Samenwerkingsmogelijkheden

Word partner

Als vaste partner van ParkinsonNL maak je onderdeel uit van een netwerk dat langdurig bijdraagt aan het afremmen en liefst voorkomen van de ziekte van Parkinson. Met onze partners kunnen we grenzen verleggen in het leven van mensen met parkinson. De invulling van deze samenwerking is maatwerk en bepalen we gezamenlijk.

Inspiratie opdoen? Lees dan het verhaal van onze partner Robert Heemskerk van Natural Bulbs.

Kom in actie

Kom samen met je collega’s in actie voor parkinson. Of je nu gaat fietsen, zwemmen, hardlopen of koekjes bakt. Door in actie te komen laat je zien dat je bedrijf maatschappelijk verantwoord onderneemt. Samen met collega’s maatschappelijke doelstellingen halen draagt bij aan de onderlinge verbinding en betrokkenheid. 

Doneer als bedrijf

Je kunt met je bedrijf op verschillende manieren onderzoek naar parkinson, innovatieve projecten en voorlichting financieel ondersteunen. Draag met een zakelijke donatie bij aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met parkinson, nu en in de toekomst. Voldoet de gift aan bepaalde voorwaarden, dan is deze fiscaal aftrekbaar.

Automaatschappij Zeeland gaf een mooie donatie van €5.000,-. Hun motivatie lees je hier.

Schrijf je in voor komende acties

Bike voor Parkinson 2019
Wandelevenement 4Daagse

BikevoorParkinson

Fietsen door de prachtige heuvels van Zuid-Limburg voor een mooi parkinsonproject. BikevoorParkinson is hét jaarlijkse unieke fietsevenement waar mensen met parkinson(isme), naasten, zorgverleners en iedereen die deze mensen een warm hart toedraagt samenkomt.

4Daagse

De Nijmeegse 4Daagse, is een vierdaags wandelevenement dat sinds 1909 ieder jaar wordt gehouden en start op de derde dinsdag van juli. Mooie wandeltochten afleggen door de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving en dit combineren met een sponsorloop voor het goede doel? Dit kan als bedrijf of particulier: houd de inschrijving in de gaten.

Maarten Nederkoorn, ParkinsonNL

Wij bespreken graag de mogelijkheden

Overweeg je om met je bedrijf een verschil te willen maken voor mensen met parkinson en hun naasten? Samen bepalen we hoe het partnerschap er precies uit kan zien. Maarten Nederkoorn bespreekt graag de mogelijkheden met je. Bel via 06 502 448 35 of stuur een mail naar maarten.nederkoorn@parkinson.nl.

Gift overmaken via de bank

Zelf een zakelijke donatie overmaken kan naar:
NL03 ABNA 050 156 66 51 t.n.v. ParkinsonNL, o.v.v. zakelijke gift.

Let op: vermeld bij de overmaking je contactgegevens. We sturen dan een bevestiging of bedankje. Anoniem doneren kan ook, maar dan ontvang je geen bevestiging.