Hoofdinhoud

ParkinsonNL bestaat bijna 1 jaar. Het afgelopen jaar hebben we al veel bereikt. Maar: we willen nog veel meer doen, samen met jou. Heb jij de ziekte van Parkinson? Ben je mantelzorger of heb je iemand in je omgeving met de ziekte? Laat het ons dan weten. We gaan heel graag met jou in gesprek over je behoeften, ervaringen, wensen en ideeën.

ParkinsonNL richt zich op het voorkomen en het afremmen van de ziekte en het verbeteren van de leefsituatie van mensen met parkinson. Hoewel we het afgelopen jaar heel wat hebben bereikt, zoals meer bewustwording en onderzoeken die we financieel mogelijk maakten, willen we nog veel meer doen. We staan eigenlijk pas aan het begin van onze ambitie: versneld stappen zetten tegen parkinson.

Help mee: deel je mening

Daarvoor hebben we jouw hulp nodig. We zijn namelijk op zoek naar mensen die met ons in gesprek willen gaan over de behoeften en ervaringen die je met de ziekte hebt en over jouw wensen en ideeën. Dankzij jouw input kunnen wij nog beter inspelen op de behoeften en thema’s die er leven, onder patiënten en hun naasten.

Wij zoeken jou!

Wie zouden we graag spreken? We komen heel graag met jou in contact als je de ziekte van Parkinson hebt en ouder bent dan 65 jaar of als je al jong de diagnose kreeg. Ook zijn we op zoek naar mensen die een naaste hebben met de ziekte en naar wie mantelzorger is van iemand met parkinson.

Meld je nu aan

Hoe het werkt? Op deze pagina kun je je aanmelden. Zodra je dit doet, doorloop je eerst een aantal vragen. Hierna word je uitgenodigd voor een (online) groepsgesprek of een 1 op 1 gesprek bij jou thuis of op een prettige locatie.

De online gesprekken staan gepland op: dinsdag 29 maart en dinsdag 5 april. De 1 op 1 gesprekken worden in overleg gehouden tussen 22 maart en 7 april. De gesprekken staan onder leiding van Anke Bergmans van Mountainview Research.

Help ook mee in de strijd tegen parkinson en meld je aan. 

Oh, en natuurlijk zorgen we voor een passend bedankje, als dank voor jouw moeite!

Parkinson is de snelst groeiende hersenziekte in Nederland. ParkinsonNL zet alles op alles om de ziekte af te remmen en, uiteindelijk, te voorkomen. Dat doen we door te investeren in baanbrekend onderzoek, innovaties en voorlichting.