Hoofdinhoud

Vanaf vandaag staat de ParkinsonNL 2023 Innovatiecall open. Iets waar wij trots op zijn want innovaties kunnen bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven en de kwaliteit van zorg voor mensen met parkinson(isme).

Kwaliteit van leven en zorg

ParkinsonNL stelt een subsidieoproep open voor innovaties die bijdragen aan een zo goed mogelijke kwaliteit van leven en kwaliteit van zorg voor mensen met parkinson(ismen).   

Met deze Innovatiecall wil ParkinsonNL een impuls geven aan de ontwikkeling van nieuwe effectieve interventies en/of de implementatie van bewezen effectieve interventies.

Er is in totaal € 150.000,- beschikbaar vanuit ParkinsonNL, met een maximaal budget van €50.000,- per aanvraag en een maximale looptijd van 2 jaar.

Het financieren van al onze onderzoeken en innovatie-projecten is alleen mogelijk door de geweldige steun van onze donateurs en mensen die voor ons in actie komen.

ParkinsonNL wil zo snel mogelijk de ziekte afremmen en genezen en tegelijk de zorg verbeteren voor mensen die nú parkinson hebben. Daarom investeren we in onderzoek en innovaties die het verschil maken voor mensen met parkinson.