Om deze video te kunnen bekijken moet je ‘Sociale media en advertenties’-cookies accepteren. Klik hier om jouw cookie-instellingen te wijzigen.

ParkinsonNL verlegt grenzen in het leven van mensen met parkinson

Onze focus ligt op het afremmen en liefst voorkomen van de ziekte van Parkinson. Tot die tijd zorgen we ervoor dat mensen met parkinson en hun omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Doordachte fondsenwerving legt daarbij de basis om doelgericht te investeren in onderzoek, innovaties en voorlichting.

Actueel

ParkinsonNL versterkt team met 3 nieuwe collega’s

ParkinsonNL heeft drie nieuwe medewerkers toegevoegd aan de organisatie. Maarten Nederkoorn (Aanvoerder Fondsenwerving en Communicatie), Roderik Reinstra (Relatiemanager Zakelijke Markt) en Iris de Jong Posthumus (Fondsenwerver Acties en Events). Ze zijn per 1 mei 2023 gestart. 
Team ParkinsonNL

Geweldig eindbedrag online collecte!

ParkinsonNL heeft van 12 mei t/m 21 mei haar eerste online collecteweek gehad. We zijn trots op alle collectanten, donateurs en mensen die het gedeeld hebben! We delen graag het eindbedrag met je.

Even voorstellen: Maarten Nederkoorn

ParkinsonNL bestaat uit een klein en hardwerkend team van gepassioneerde medewerkers. Maar wat doen ze precies en waarom werken ze nou juist voor ParkinsonNL? We stellen graag aan je voor: Maarten Nederkoorn, Aanvoerder Fondsenwerving en Communicatie. ‘Het bedenken van innovatieve fondsenwerving motiveert mij iedere dag!’
Parkinson Kennisquiz

Wat weet jij van
parkinson?

Versneld stappen zetten om parkinson te stoppen

Parkinson is de snelstgroeiende neurologische aandoening ter wereld. Wij doen er alles aan om dit proces te vertragen en uiteindelijk te stoppen. Versneld stappen zetten tegen de ziekte van parkinson vraagt om scherpe ambities.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over parkinson, interessante acties en evementen. Dit ontvang je gratis in je mailbox, maximaal 2 keer per maand.

Naam(Vereist)
Privacy akkoord(Vereist)
Hidden
Hidden
DD dash MM dash JJJJ
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Werken bij ParkinsonNL

De organisatie van ParkinsonNL bestaat uit een klein, enthousiast en zeer betrokken team. Samen werken we aan onze doelstellingen op het gebied van onderzoek, innovatie en voorlichting om uiteindelijk voor een wereld zonder de ziekte van Parkinson te zorgen. Kom jij ons team versterken?