Bladmuziek per instrument

Op deze pagina vind je de bladmuziek om het nummer De muziek gaat altijd door met verschillende instrumenten te spelen. Of je nu graag viool speelt of liever de piano aanslaat: met de bladmuziek hieronder kun je het nummer op jouw instrument lekker oefenen en uitvoeren.

Bladmuziek per instrument

Hieronder vind je voor verschillende instrumenten de bijhorende bladmuziek, net als de bladmuziek voor piano akkoorden en de lead vocals.

De muziek gaat altijd door

Op Wereld Parkinson Dag vragen we extra aandacht voor iedereen met de ziekte van Parkinson of parkinsonisme en hun naasten. Dat doen wij met muziek en met dit nummer. Het nummer De muziek gaat altijd door is voor Rob de Nijs en Ernst Daniël Smid hun muzikale testament. Beide zangers hebben door de ziekte noodgedwongen een stap achteruit moeten zetten in hun carrière. Met steun van ParkinsonNL en artiesten Coosje Smid, Jim Bakkum, Anita Meyer en Berget Lewis zingen zij De muziek gaat altijd door, een nummer over hun worsteling met de ziekte. Zij willen met dit nummer laten zien hoe belangrijk het is dat er meer aandacht is voor de ziekte.

Parkinson is de snelst groeiende hersenziekte in Nederland. ParkinsonNL zet alles op alles om de ziekte af te remmen en, uiteindelijk, te voorkomen. Dat doen we door te investeren in baanbrekend onderzoek, innovaties en voorlichting.