Hoofdinhoud

Heb jij te maken met de ziekte van Parkinson? En wil je ons helpen om geld op te halen voor onderzoek naar de hersenziekte. Dan hebben we goed nieuws! Je kunt nu (heel gemakkelijk) een eigen actiepagina aanmaken. Met deze tips zorg je dat jouw actie een succes wordt.

Niet uit je woorden kunnen komen. Geen stap meer kunnen zetten. Parkinson is een hersenziekte die voor verschillende hindernissen in het leven zorgt. Toch gaan mensen met parkinson vaak tot het uiterste om die te ontwijken. Met de boodschap Ik ben NIET TE STOPPEN. Parkinson wel. vragen wij aandacht voor de gevolgen van de ziekte van Parkinson. Zoals onder andere Kim (37), Floor (79) en Erik (60) ervaren. Zij zijn niet te stoppen, maar hun ziekte wel. Als er maar genoeg geld voor onderzoek komt. En jouw actiepagina kan daarbij helpen.

1. Maak je actiepagina aan

Je start je actie door op deze knop te klikken:


Vul jouw voornaam, achternaam, telefoonnummer en e-mailadres in. Vink vervolgens het vakje Ik ga akkoord met de voorwaarden aan. Wil je als allereerste op de hoogte zijn van alles wat er speelt rondom ParkinsonNL? Vink dan ook het vakje Ja, informeer mij maandelijks per e-mail over nieuws, tips en acties van ParkinsonNL aan.

2. Deel jouw persoonlijke verhaal

Wil je jouw actiepagina succesvol maken? Maak ‘m dan persoonlijk door een foto van jezelf te uploaden, een streefbedrag in te vullen en jouw verhaal op te schrijven. Inspiratie nodig? Bekijk dan de verhalen van de andere actievoerders.

3. Stuur de actiepagina naar iedereen die je kent

Na het invullen van de gegevens staat jouw actiepagina klaar. Je ontvangt een SMS met daarin een link naar jouw actiepagina. Je kunt nu starten met delen! Hoe meer mensen je betrekt, hoe sneller je jouw streefbedrag bereikt. Deel jouw actie met iedereen die je kent via Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram en/of WhatsApp. Het zal je verbazen uit welke hoeken je hulp krijgt. 

Je kunt ook de persoonlijke poster (te vinden op jouw eigen actiepagina) printen en ophangen op alle relevante plekken in jouw buurt.

Lees ook → Dit gebeurt er met jouw donatie aan ParkinsonNL

4. Houd je netwerk op de hoogte

Zit je op de helft van jouw streefbedrag? Deel het met jouw netwerk. Zo houd je de mensen om je heen op de hoogte en zorg je voor nog meer betrokkenheid. Je streefbedrag behaald? Geweldig! Daar mag je trots op zijn. Zin om de lat nóg hoger te leggen? Verhoog dan je streefbedrag.

ParkinsonNL is onafhankelijk, eerlijk en open, en werft fondsen voor onderzoek, innovatie en voorlichting. Met baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en innovaties willen wij de ziekte van Parkinson stoppen. Zodat ieder mens zo goed mogelijk kan leven. Uiteindelijk gaan we voor een wereld zonder parkinson.