Hoofdinhoud

Collecteer jij mee met onze online collecteweek? Wie weet heb je jezelf wel een doel gesteld om een mooi streefbedrag te halen? Maar hoe doe je dat? In dit artikel delen we graag handige tips met je om jouw collectebus lekker vol te krijgen. En we wensen je natuurlijk veel succes én plezier.

Zo haal je jouw streefbedrag

Tip 1: Je account volledig invullen

Kies voor een goede en duidelijke foto op je profiel. Zo ziet degene die doneert direct wie je bent! Dat is leuk. Ook helpt het om een motivatie toe te voegen aan je profiel. Waarom zet jij je in tijdens deze online collecteweek? Waarom voor ParkinsonNL?

Tip 2: Houd je streefbedrag in de gaten

Kies voor een haalbaar, maar uitdagend streefbedrag. Het is leuk om je streefbedrag te halen, omdat je dan ‘badges’ kan winnen met het halen van je doel. Gehaald? Gooi je streefbedrag omhoog!

Tip 3: Deel pas online na een aantal donaties

Vraag de eerste donaties aan mensen die jouw actie sowieso supporten! Je kan ook bijvoorbeeld eerst zelf een donatie plaatsen in je online collectebus. Dan staat de teller in ieder geval niet meer op €0,-. Dit moedigt anderen ook aan om te doneren. Met één schaap over de dam, zullen anderen volgen.

Tip 4: Deel je actie op zoveel mogelijk plekken

En dan bedoelen we: op alle plekken waar jij actief bent. Social media, je sportvereniging, met de buren, collega’s, familie. Zo heb je ook meer kans dat anderen jouw actie gaan delen.

Tip 5: Maak het persoonlijk

Mensen houden van een persoonlijke touch. Je hoeft natuurlijk niet alle details te delen, maar als je al aangeeft zelf bekend te zijn met parkinson zullen mensen eerder een donatie geven aan jouw online collectebus.

We wensen je heel erg veel succes met je online collectebus. Wij zijn in ieder geval heel erg blij met mensen zoals jij. Parkinson stoppen, doen we samen!

ParkinsonNL wil zo snel mogelijk de ziekte afremmen en genezen en tegelijk de zorg verbeteren voor mensen die nú parkinson hebben. Daarom investeren we in onderzoek en innovaties die het verschil maken voor mensen met parkinson.