Hoofdinhoud

Acties voor ParkinsonNL kunnen voortaan worden opgezet via ons nieuwe actieplatform www.inactievoorparkinson.nl. Via dit actieplatform zet je snel en eenvoudig een online inzamelactie op voor ParkinsonNL. Grote voordeel is dat alle acties voor ParkinsonNL overzichtelijk op 1 website staan (zonder andere goede doelen). De actie kan bovendien makkelijk worden gedeeld met naasten en vrienden via social media. Ook biedt het nieuwe platform de mogelijkheid om actievoerders te updaten over de donaties die binnenkomen op de opgezette acties.  

Kom in actie voor ParkinsonNL 

Het nieuwe jaar nodigt vaak uit tot goede voornemens en het stellen van nieuwe doelen. Ons doel blijft onverminderd parkinson de wereld uit helpen. Help jij mee? In actie komen voor ParkinsonNL kan via een eigen actie of door mee te doen aan een bestaand sportevenement. Zoals Stapril (1 t/m 30 april), de 4Daagse (16-19 juli) of de BikevoorParkinson (7 september).

Lees er meer over op www.inactievoorparkinson.nl 

Draag met jouw actie bij aan meer onderzoek 

Met jouw bijdrage zorg je ervoor dat ParkinsonNL doelgericht kan investeren in onderzoek, innovaties en voorlichting. Onze focus ligt op het afremmen en het liefst voorkomen en genezen van de ziekte van Parkinson. Tot die tijd zorgen we ervoor dat mensen met parkinson en hun omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Uiteindelijk gaan we voor een wereld zonder parkinson. Parkinson stoppen begint met een actie! 

Start je actie
Hoe werkt het?
Inspiratie

Opgehaalde geld wordt goed besteed 

Om toezicht te houden op goede doelen zijn er keurmerken ontwikkeld die moeten borgen dat het geld daadwerkelijk goed besteed wordt. ParkinsonNL heeft een CBF keurmerk (Erkend Goed Doel) en een ANBI-status. Tevens is zij lid van Goede Doelen Nederland. Een garantie voor gevers dat we een betrouwbare organisatie zijn, waar je met een gerust hart aan kunt geven. 

Bezoek ons nieuwe actieplatform via onderstaande button:

ParkinsonNL wil zo snel mogelijk de ziekte afremmen en genezen en tegelijk de zorg verbeteren voor mensen die nú parkinson hebben. Daarom investeren we in onderzoek en innovaties die het verschil maken voor mensen met parkinson.