Hoofdinhoud

Het is bijna kerst en het nieuwe jaar 2023 komt eraan. Een tijd waarin wij terugblikken op een mooi jaar en vooruitkijken naar wat we willen bereiken. En daarbij hebben wij 1 wens… dat parkinson stopt. Voor nu wensen we jou en je dierbaren een warme kerst toe en een gelukkig 2023. En aan iedereen die ons het afgelopen jaar gesteund heeft: duizendmaal dankjewel daarvoor!

Nikita, Annelien, Danny en Bas delen in onze kerstboodschap hun wens met je: Nikita wil graag meer kennis bij mensen over dat parkinson echt meer is dan een oude man die trilt, Annelien wenst dat mensen met parkinson kunnen blijven bewegen en Danny wil graag meer energie hebben om weer te kunnen lopen. Bas werkt aan optimale zorg en nieuwe stappen om parkinson te stoppen. En onze wens is dat parkinson stopt. Daar gaan wij voor.

Waarom moet parkinson stoppen? 

Het aantal mensen met parkinson groeit enorm. En de ziekte kent heel veel nare symptomen. Wij voelen een enorme urgentie om versneld stappen te zetten en parkinson een halt toe te roepen. Te stoppen. Voor Nikita, Annelien en Danny en voor iedereen die leeft met deze slopende ziekte. 

Parkinson is de snelst groeiende neurologische aandoening ter wereld. Bij ouderen én – steeds vaker – op jongere leeftijd. Met deze gevoelde urgentie gaat ParkinsonNL het verschil maken op het gebied van onderzoekinnovatie en voorlichting. En jij kunt ons helpen met een donatie. Want parkinson stoppen doen wij samen.