Hoofdinhoud

Van dinsdag 18 juli t/m vrijdag 21 juli 2023 vindt de Nijmeegse 4Daagse plaats! De 4Daagse is de grootste wandelprestatietocht ter wereld. En jij kunt je vanaf vandaag inschrijven. ParkinsonNL is ook dit jaar charity partner. Loop je mee om geld op te halen voor onderzoek naar parkinson?

Overwin jezelf met The Walk of the World

Meer dan 45.000 deelnemers met meer dan 70 verschillende nationaliteiten van 11 jaar tot 90+ komen elk jaar naar Nijmegen om vier dagen te lopen. Dit doen ze per 30, 40 of 50 kilometer in de Waalstad en haar prachtige bosrijke omgeving. De 4Daagse is de grootste wandelprestatietocht ter wereld. ‘Het is een geweldige beleving om mee te doen en het voelt als een overwinning, iedere keer weer’, zegt Huub van Asten. Vorig jaar liep hij zijn laatste 4Daagse die hij maar liefst 31 keer liep. Lees hier het verhaal van Huub.

Wil jij mee lopen?

ParkinsonNL is erbij. Als jij mee wilt lopen, kijk dan op deze link voor nog meer informatie en schrijf je in. Samen maken we er een geweldige week van.

Hoe helpen we jou?

  • Een eigen actiepagina op devierdaagsesponsorloop.nl om jezelf of jouw team te promoten
  • Tips voor het werven van sponsoren
  • Een mooi wandel 4Daagse pakket

We wensen iedereen alvast veel plezier met alle voorbereidingen!

Aftermovie Nijmeegse 4Daagse 2022

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

Het geld dat lopers ophalen, besteedt ParkinsonNL aan wetenschappelijk onderzoek om de kennis en het inzicht over de ziekte vergroten. Zo willen we mensen met parkinson voorzien van de beste zorg en behandeling, zorgen dat mensen genezen van deze ingrijpende ziekte en uiteindelijk voorkomen dat mensen parkinson krijgen. Daarnaast vindt ParkinsonNL het belangrijk om innovaties mogelijk te maken die de kwaliteit van zorg en leven voor mensen met parkinson verbeteren. En besteden we aandacht aan voorlichting.

Parkinson is de snelst groeiende hersenziekte in Nederland. ParkinsonNL zet alles op alles om de ziekte af te remmen en, uiteindelijk, te voorkomen. Dat doen we door te investeren in baanbrekend onderzoek, innovaties en voorlichting.