Hoofdinhoud

De derde week van juli gaat de Nijmeegse 4Daagse weer van start! De 4Daagse is de grootste wandelprestatietocht ter wereld. Er zijn meer dan 45.000 deelnemers en met meer dan zeventig verschillende nationaliteiten. De leeftijden variëren van 11 jaar tot 90+! De wanteltocht is jaarlijks in Nijmegen en bedraagt een loop van 30, 40 of 50 kilometer. ParkinsonNL is ook dit jaar charity partner en daar zijn we ontzettend trots op. En jij kunt mee doen!

Lopen voor ParkinsonNL

De inschrijfperiode is 23 januari gestart voor jongeren geboren in kalenderjaren 2005-2011 en voor oud-deelnemers. Vanaf maandag 13 februari om 10.00 uur kan iedereen zich inschrijven die mee wil doen aan de Nijmeegse 4Daagse.

Als je wilt lopen voor ParkinsonNL, kan dat via deze link: https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/project/parkinsonnl

Wat doen wij met de opbrengst van jouw actie?

We zetten alles op alles om de ziekte af te remmen en in de toekomst te voorkomen. Met de opbrengst van jouw actie financieren we baanbrekend onderzoek naar parkinson en verbeteren we de kwaliteit van leven voor mensen met parkinson of parkinsonisme. ParkinsonNL heeft het CBF-keurmerk en maakt deel uit van Parkinsonalliantie Nederland. Hierin werken de belangrijkste organisaties (Parkinson Vereniging, ParkinsonNet, Dutch Parkinson Scientists en ParkinsonNL) intensief samen. Samen gaan we voor een leven zonder parkinson.

Hoe helpen we jou?

  • Een eigen actiepagina op devierdaagsesponsorloop.nl om jezelf of jouw team te promoten
  • Tips voor het werven van sponsoren
  • Een mooi wandel 4Daagse pakket

We wensen iedereen alvast veel plezier met alle voorbereidingen!

Aftermovie Nijmeegse 4Daagse 2022

Parkinson is de snelst groeiende hersenziekte in Nederland. ParkinsonNL zet alles op alles om de ziekte af te remmen en, uiteindelijk, te voorkomen. Dat doen we door te investeren in baanbrekend onderzoek, innovaties en voorlichting. Jij kunt ook een bijdrage leveren aan de financiering van de onderzoeken.