Hoofdinhoud

Afgelopen tijd vroegen wij via onze campagne ‘Ik ben NIET TE STOPPEN. Parkinson wel’, aandacht voor de gevolgen van de ziekte van Parkinson via de verhalen van Kim, Floor en Erik. Hiermee wilden we geld ophalen voor onderzoek. En dat is gelukt! Met maar liefst 87 mensen die in actie zijn gekomen, hebben we € 42.245,02,- opgehaald. Daar zijn we trots op én blij mee.

Meer aandacht voor parkinson

Door de inzet van onze eigen social media kanalen en de aandacht die we hebben gekregen van diverse landelijke- en lokale media, konden mensen niet om ons heen. We zaten bijvoorbeeld bij dokter Ted in het programma Max Vandaag, live in Koffietijd en Kim werd geïnterviewd door Linda Magazine. En via een oproep in onze eigen nieuwsbrief en de nieuwsbrief van de Parkinson Vereniging zijn er maar liefst 87 mensen in actie gekomen. Zij hebben hun verhaal verteld en daarmee geld opgehaald bij familie en vrienden. Dat er zoveel mensen in actie zijn gekomen, vinden wij prachtig om te zien.

Kim, Floor en Erik vertelden in Koffietijd over de gevolgen van de ziekte van Parkinson.

Bekijk Koffietijd-> Ik ben niet te stoppen. Parkinson wel.

We blikken terug op een hele geslaagde campagne. Dat hadden we niet zonder jouw steun kunnen doen. Dank aan iedereen die een actie heeft aangemaakt of geld heeft gedoneerd. Het actieplatform blijft gewoon bestaan. Dus neem eens een kijkje. En je mag natuurlijk altijd doneren 😉

Alleen samen kunnen we stappen zetten om parkinson de wereld uit te helpen.