De Gezichten van Parkinson

In de documentaire ‘De Gezichten van Parkinson’ wordt duidelijk wat voor impact parkinson heeft. Niet alleen op degene die de ziekte heeft, maar ook op zijn of haar naasten. Parkinson kent vele gezichten. En nog steeds zien mensen deze ziekte vaak alleen als een ziekte waarbij je trilt en die voorkomt bij oudere mensen. Maar wat doet deze ziekte nu echt? En hoe blijf je positief als je deze slopende ziekte krijgt? Een aanrader om te kijken! Voor iedereen.

De documentaire ‘De Gezichten van Parkinson’ is tot stand gekomen in samenwerking met Luc van den Elsen, Bjorn Christians, Tim Klooster en Leon de Wit.

Help jij ons mee?

Steun onderzoek naar parkinson. Kijk hier hoe jij kan helpen met een donatie, een actie, je bedrijf of nalatenschap.

Onderzoek naar de ziekte van Parkinson

We weten nog weinig van de ziekte van Parkinson. Het is tijd dat we meer kennis en inzicht krijgen. Parkinson stoppen begint met voorlichting, onderzoek en innovatie. Om dit te bereiken, start en stimuleert ParkinsonNL nieuwe samenwerkingen en fondsenwerving. Jij kan ook helpen. Met jouw gift investeert ParkinsonNL in goede voorlichting, onderzoek en innovatie. Zodat we samen stappen zetten om parkinson beter te kunnen behandelen, genezen en uiteindelijk voorkomen.