Evenementen

Sporten en bewegen is goed voor iedereen. Voor mensen met parkinson geldt dit extra. De ziekte heeft een grote invloed op het leven van mensen met parkinson en hun naasten. Wij dagen iedereen uit om mee te doen. Parkinson stoppen begint bij jou.

Push-Up voor parkinson

Wanneer: t/m 31 december 2021

Omschrijving: De vader van Thijs Nowee is een aantal jaar geleden gediagnostiseerd met de ziekte van Parkinson. Daarom (en voor alle anderen met deze verschrikkelijke ziekte) komt Thijs in actie. En niet zomaar! Voor ParkinsonNL gaat hij dit jaar 50.000 (!) push-ups doen. “Zes dagen in de week om op de zevende dag mijn spiertjes wat rust te geven en een borrel te drinken”, aldus Thijs. Het doel is om elke push-up te laten sponsoren voor € 1,-, zodat hij een bedrag van € 50.000,- kan doneren aan ParkinsonNL voor onderzoek, innovaties en voorlichting.

Meer informatie: https://www.geef.nl/nl/actie/push-up-parkinson/donateurs

Fietsen in Limburg

Wanneer: 4 september 2021

Omschrijving: Het fietsevenement BikevoorParkinson vindt plaats in Limburg met finish op de Cauberg. Iedereen kan meedoen. Kies de afstand die het beste bij je past, of je nu een geoefende fietser bent of niet.  

Meer informatie: BikevoorParkinson.nl

Zelf een actie organiseren?