Hoofdinhoud

In het weekend van 22-24 september staat de stad Nijmegen volledig in het teken van de ziekte van Parkinson. De ziekte van Parkinson is de snelst groeiende hersenziekte van de wereld. Aanleiding voor het weekend is de NWO Stevinpremie die onze ambassadeur prof. dr. Bas Bloem en zijn team toegekend kregen het afgelopen jaar. ParkinsonNL is aanwezig tijdens dit weekend, omdat wij het enorm belangrijk vinden om meer bekendheid te geven aan deze ziekte.

Tijdens het driedaagse weekend zijn er talloze activiteiten voor mensen met de ziekte van Parkinson, hun naasten en alle andere geïnteresseerden. Bekijk de video maar alvast om in de sfeer te komen. En schrijf je in.

Je kan je aanmelden voor diversie activiteiten op de verschillende dagen. Je ontvangt dan een digitale ticket. Als je interesse hebt in een activiteit, meld je dan snel aan. Er geldt namelijk een maximum aantal deelnemers.

Interesse in het Parkinson Weekend en wil je meer lezen, andere sfeervideo’s bekijken en het programma inzien? Dat kan via deze knop.

 

ParkinsonNL wil zo snel mogelijk de ziekte afremmen en genezen en tegelijk de zorg verbeteren voor mensen die nú parkinson hebben. Daarom investeren we in onderzoek en innovaties die het verschil maken voor mensen met parkinson.