Vacature: Aanvoerder Marketing, Communicatie & Fondsenwerving

Aantal uren: 32-40 uur (0,8 – 1 fte)
Vakgebied: Marketing, communicatie en fondsenwerving
Locatie: Amersfoort en gedeeltelijk vanuit huis

Met frisse ideeën, creativiteit en ondernemerschap ben jij dé persoon die de verbinding weet te maken tussen onze maatschappelijke doelstellingen en ambities én de particuliere en zakelijke markt. Je zet als aanvoerder de strategische lijnen uit, werkt zelf mee aan uitdagende projecten en bent een netwerker die makkelijk schakelt tussen strategie en operatie.

Omschrijving ParkinsonNL

Wist je dat de ziekte van Parkinson de snelst groeiende neurologische aandoening in de wereld is? Tot 2040 stijgt naar verwachting het aantal mensen met parkinson namelijk met 56%. Er zijn dan 98.280 mensen met parkinson in Nederland. Ons streven? Parkinson stoppen. Dat doen we door te investeren in onderzoek, innovaties en voorlichting.

👋Laten we onszelf eerst even kort aan jou voorstellen. ParkinsonNL is dé organisatie voor onderzoek, innovatie en voorlichting op het gebied van parkinson. Wij werven fondsen en maken verschillende onderzoeken naar de ziekte financieel mogelijk. Wij zijn er nog maar kort: in maart 2021 opgericht, maar hebben inmiddels al een CBF-erkenning op zak en zijn onderdeel van Goede Doelen Nederland, Samenwerkende Gezondheidsfondsen én Parkinsonalliantie Nederland. En dat is nog maar het begin. Op een eigentijdse manier betrekken we mensen die geld en/of tijd willen investeren in ParkinsonNL zodat we belangrijk onderzoek kunnen doen naar het voorkomen en genezen van parkinson. 

📲 Wij zijn een ambitieus goed doel en zoeken een aanvoerder marketing, communicatie en fondsenwerving die op inspirerende wijze het kleine en betrokken team laat groeien en bloeien. Iemand die met vernieuwende ideeën komt, met een fondensenwervende/commerciële blik projecten aanvliegt en die energie krijgt van veel ballen in de lucht houden.

Het team bestaat uit een communicatiemanager, een online marketeer, een content specialist, een fondsenwerver acties en evenementen (vacature), een fondsenwerver zakelijke markt (vacature), een donateur en office manager (vacature) en diverse zzp’ers. Een sterk team dat met invulling van de vacatures de ambitie en groei gaat waarmaken.

Zo kun je solliciteren

Zin om impact te maken? En wil jij ons helpen de missie van ParkinsonNL waar te maken? Reageer dan direct! We hebben de invulling van deze vacature uitbesteed aan het executive searchbureau Search4Better; interesse of tips? Bel of mail Jan Willem Elffers op 0651396036 of jwelffers@search4better.nl